>
Glasbewassing & meer

Diensten

* Glasbewassing

Glazen wassen is een vak apart, ieder pand is anders en heeft zijn eigen aanpak nodig. Kunnen de ramen met de hand gedaan worden òf is er telescoopbewassing nodig? Indien gewenst reinigen wij gelijk het houtwerk voor u mee! 

* Houtwerk reinigen 

Weersinvloeden hebben gevolgen voor uw houtwerk, zij tasten de verflaag aan en kunnen invloed hebben op de levensduur van het hout. U kunt dit voorkomen. Het regelmatig reinigen van al uw houtwerk is dan ook aan te raden. U moet bij het houtwerk niet alleen denken aan kozijnen maar ook alle dakgoten en overige houten platen.   

* Interieurverzorging

Wij verzorgen de schoonmaak van uw interieur tot in de puntjes en op regelmatige basis. We komen langs op de momenten die ú schikken en streven er altijd naar om aan al uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om uw kantoor, bedrijf, instelling, school, winkelcentrum of wooncomplex; we luisteren naar uw eisen en verwachtingen en zorgen ervoor dat de interieurverzorging van uw (bedrijfs)pand geheel in orde is. 

* Damwand reiniging

Damwand gevelbeplating dient periodiek gereinigd te worden om de levensduur van de toplaag te verlengen. Met de juiste producten en middelen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw beplating de zorg krijg die het nodig heeft. Alle vuil wordt in een mum van tijd verwijderd en uw gebouw ziet er weer representatief uit.

 

Wij werken alleen met maatwerk, de prijs hangt af van de bereikbaarheid, de oppervlakte en natuurlijk de frequentie van het reinigen. Doordat wij alleen kwaliteit willen leveren komen wij vrijblijvend bij u langs om u een passend voorstel te doen.